Een veelheid aan mogelijkheden

In onze moderne praktijk in Best zijn diverse vakdisciplines samengebracht. Naast fysiotherapie vindt u er onder andere ook manuele therapie, haptotherapie en bekken fysiotherapie. Ook arbeids- en trainingstherapie behoren tot de mogelijkheden. Het grote voordeel hiervan is dat u zeker weet dat u bij de juiste specialist terecht komt. En dat is tevens onze kracht. Naast de diverse behandelwijzen, hebt u bij ons bovendien de beschikking over een trainingsruimte. Hier kunt u terecht als onderdeel van uw behandeling of gewoon op eigen initiatief.

Behandelingen
In onze fysiotherapiepraktijk in Best vindt u veel meer dan alleen fysiotherapie. Klik op het onderwerp van uw keuze om er meer over te weten te komen:

Trainingsruimte
In de praktijk van Fysiotherapie De Schutboom vindt u ook een trainingsruimte van maar liefst 100 m². Hier kunt u terecht ter verbetering van uw algemene conditie, verbetering van de hart- en longfunctie en gewrichtscontrole. De meest moderne apparatuur staat tot uw beschikking. Zo kunt u er onder andere gebruik maken van verschillende cardio-apparatuur, zoals een roeimachine, loopband, fiets, stepper en crosstrainer. Daarnaast treft u er diverse toestellen aan ter verbetering van de functionele kracht van de verschillende spiergroepen. Meer informatie over fysio fitness vindt u hier.

De praktijk in beeld

Route kaart

Contact info

Fysiotherapie De Schutboom
Jacob van Wassenaerstraat 68
5684 CS Best
Telefoon: 0499 - 39 21 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.