Een open benadering

Vriendelijkheid en vakkundigheid staan centraal bij Fysiotherapie De Schutboom in Best. Zes gespecialiseerde therapeuten staan u dagelijks met raad en daad terzijde. Zij worden hierin ondersteund door een enthousiast administratief medewerkster. Dat alles in de ongedwongen sfeer van een dorp, maar met de uitstraling en deskundigheid van deze tijd.

Barry van Schijndel

 MG 8608 3 BarryHet menselijk lichaam en het bewegingsapparaat hebben mij van jongs af aan geinterreseerd. De stap om de opleiding Fysiotherapie te volgen was voor mij dan ook een logische keuze. Sinds mijn afstuderen in 2002 aan de opleiding fysiotherapie is er veel veranderd binnen ons beroep. Naast het behandelen van clienten proberen wij mensen er juist steeds meer bewust van te maken dat ze zelf veel aan hun klachten kunnen doen. In 2010 heb ik met succes de opleiding tot Master in de Manuele Therapie afgerond aan de SOMT. En in 2013 de opleiding Dry Needling. Dit is een effectieve manier om ''trigger points'' (spierknopen) aan te pakken door middel van het prikken met een (droge) naald.

Hebt u een vraag aan Barry, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Arbeidsfysiotherapie, Dry Needling, Fysiotherapie, of Manuele therapie vindt u door op het betreffende onderwerp te klikken.


Coen Geerts

 MG 8673 3 CoenVoor mij is fysiotherapie nog steeds een vak van verrassingen. Elke dag is anders en ik ben steeds nieuwsgierig naar wat degene beweegt die tegenover me zit. In nauw overleg met de patiënt/cliënt probeer ik dan ook te achterhalen waar de kern van de hulpvraag ligt. Van daaruit kijk ik welke mogelijkheden er zijn om het herstel zo optimaal mogelijk in gang te zetten. Uiteraard helemaal afgestemd op de individuele situatie en veelal gericht op een actieve benadering. Veel problemen zijn immers op te lossen of gunstig te beïnvloeden door weer aan het bewegen te gaan.

Hebt u een vraag aan Coen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Arbeidsfysiotherapie, Fysiotherapie, longrevalidatie (COPD netwerk) of McKenzie therapie vindt u door op het betreffende onderwerp te klikken.


Elke van den Bersselaar

 MG 8641 3 Elke BSinds augustus 2011 werk ik als receptioniste en administratief medewerkster bij de Schutboom. Daarvoor ben ik 15 jaar leerkracht in het basisonderwijs geweest. Het werken met mensen en voor mensen vind ik erg leuk. Het is fijn om als contactpersoon tussen de patienten en fysiotherapeuten zorg te kunnen dragen voor een goede communicatie. Daarbij is de sfeer in de praktijk altijd sportief en gezellig. Ik ben er van maandag tot vrijdag, elke dag van 8.30 uur tot 12.30 uur om u aan de telefoon of aan de balie te woord te staan. Tot ziens bij de Schutboom!

 


Katrin Niisuke

Zelfs nog voordat ik Fysiotherapie studeerde in Eindhoven, was ik al lang op zoek naar hoe het menselijk lichaam functioneert. In 2015, na het afronden van mijn studie, ben ik meteen aan de slag gegaan als een algemene fysiotherapeut binnen een revalidatiecentrum. Hier heb ik mijn werkzaamheden gericht op het behandelen van complexe orthopedische klachten en mezelf verder verdiept in chronische pijn revalidatie. Ik heb zowel klinisch als poliklinisch gewerkt en heb hiernaast arbeidsfysiotherapeutisch werk binnen revalidatie verricht.

Wat voor mij erg belangrijk is, is doelgericht werken. Samen met mijn klant ben ik op zoek naar een optimale weg om zo snel mogelijk de belangrijke dingen op te kunnen pakken. Wil je lekker actief en praktisch aan de slag met fysiotherapie? Neem gerust contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."

Groeten, Katrin


Saskia Gammel

 MG 8618 3 SaskiaIn 1992 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Utrecht en vanaf 2002 werk ik met veel plezier bij De Schutboom. Voordat ik hier begon, heb ik in het buitenland veel werkervaring opgedaan. Ik heb kunnen meemaken hoe andere culturen van invloed zijn op het menselijk handelen, het reageren en omgaan met pijn of andere klachten. Die kennis neem ik mee in mijn dagelijkse werk. Fysiotherapie is mijn inziens dan ook zoveel meer dan alleen bewegingsleer. Het is vooral goed kunnen luisteren, aandacht geven en elke patiënt als individu behandelen. Zowel in de letterlijke als figuurlijke betekenis van het woord.

Hebt u een vraag aan Saskia, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over Fysiotherapie, Neurologische revalidatie (NAH), Bekkenfysiotherapie of Pilates vindt u door op het betreffende onderwerp te klikken.

Fysiotherapie De Schutboom
Jacob van Wassenaerstraat 68
5684 CS Best
Telefoon: 0499 - 39 21 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.