Vacature: receptiemedewerker / administratief medewerker

Voor onze praktijk voor fysiotherapie zijn we op zoek naar een receptiemedewerker / administratief medewerker.

Onze praktijk vormt al ruim 20 jaar een begrip in Best en laat zich goed omschrijven als een omgeving waar hoogwaardige zorg in een gemoedelijke omgeving geleverd wordt. We werken er met 5 fysiotherapeuten en bieden naast reguliere fysiotherapie ook revalidatie, Medisch fitness en Pilates. De inrichting en de voorzieningen waarmee wij en jij werken zijn modern en gericht op toekomstbestendige zorgverlening.

Het betreft een functie voor 20 uur/week, verdeeld over 5 ochtenden van elk 4 uur. De startdatum van de functie is in overleg te bepalen

De werkzaamheden zijn divers met als belangrijkste taken:

  • Het aannemen van telefoon en het maken van afspraken aan de balie.
  • Het verzorgen van de maandelijkse declaraties naar de zorgverzekeraars.
  • Administratieve ondersteuning van onze therapeuten voor wat betreft verwijzingen, correspondentie, contact met ketenpartners en zorgverzekeraars.
  • Basale boekhoudkundige handelingen met betrekking tot o.a. salarisadministratie en algemene bankzaken. Dit in samenwerking met onze accountant.
  • Facturering van de abonnementen Medisch fitness.

Het betreft een baan met veel zelfstandigheid met ruimte voor overleg en scholing waar nodig of gewenst. Het management is redelijk druk met dagelijkse zorgtaken maar goed benaderbaar. Je werkt in een klein en overzichtelijk team met voldoende afwisseling van dynamiek en tijd om rustig te werken. De kwaliteit en de ervaring om zaken te prioriteren en soms te relativeren gaan je helpen. En daarmee ons.

Een open en klantvriendelijke houding zijn in onze visie essentieel. Je bent, net als het zorgteam, ons visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt. Een medische achtergrond is niet echt relevant. Ervaring op (financieel) administratief gebied is een pre.

Klinkt bovenstaande als de uitdaging waar je al die tijd op heb gewacht? Stuur dan je motivatiebrief, CV en eventuele overige vragen graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie De Schutboom
Jacob van Wassenaerstraat 68
5684 CS Best
Telefoon: 0499 - 39 21 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.