Pilates bij De Schutboom in Best

Wat is Perfect Pilates?

Bij Perfect Pilates gaat het om het leren voelen, aanspannen en versterken van de diepliggende houdingsspieren rondom bekken en wervelkolom. Daardoor wordt de wervelkolom stabieler wat er voor zorgt dat de oppervlakkig gelegen spieren zich kunnen ontspannen. Dat zorgt op zijn beurt weer voor minder pijn en spanning in oppervlakkige spieren. Het aanspannen van de diepliggende spieren is zeer goed toepasbaar in het dagelijks leven. Niet alleen bij het zitten, maar ook bij tillen of gewoon tijdens het lopen. Bovendien heeft Perfect Pilates een gunstig effect op uw figuur en uitstraling. Uw houding verbetert namelijk aanzienlijk.

Voor wie is Perfect Pilates?

Perfect Pilates is vooral geschikt voor mensen met wervelkolomklachten. Ook vrouwen die na de bevalling weer fit willen worden, kunnen baat hebben bij Perfect Pilates. Mocht u twijfels hebben of Perfect Pilates geschikt voor u is en/of u deel kunt nemen aan de lessen, stuur dan gerust een mailtje aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend eens binnenlopen bij De Schutboom in Best.

Wat zijn de kosten van Perfect Pilates?

Kosten Perfect Pilates:  € 10,50 per uur (afhankelijk van de duur van het abonnement)

Wanneer vinden de Perfect Pilates lessen plaats?

De Perfect Pilates-lessen worden gegeven op maandag van 19.00 tot 20.00 uur, op woensdag van 13.30 tot 14.30 uur en op vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur in onze oefenruimte in Best. De lesperioden starten in januari/juli en september.

Tussendoor instromen kan ook als de les niet vol zit.

Hoe zien de lessen Perfect Pilates eruit?

De lessen Perfect Pilates bestaan uit een korte circulatie warming-up, gevolgd door oefeningen op de mat en/of stoel en tot slot een cooling down. Het geheel met rustige muziek op de achtergrond. De kernwoorden zijn: actieve holle rug, stabiliteit, concentratie, nauwkeurigheid, ademhaling en flexibiliteit.

Therapie Overzicht De Schutboom

Arbeidsfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Dry needling

Fysiof fitness

Fysiotherapie

Longrevalidatie

benen, knie, rug

Looptraining

Manuele therapie

Mc Kenzie therapie

Medische training

Neurorevalidatie

Pilates

Sportfysiotherapie

Neem contact op

Fysiotherapie De Schutboom
Jacob van Wassenaerstraat 68
5684 CS Best
Telefoon: 0499 - 39 21 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.